Bericht versturen
Gevallen
Huis > Gevallen > Wuxi Jianbang Haoda Steel Co., Ltd latest company case about Elf Voordelen van Zuiver Aluminiumblad
Evenementen
Contacteer ons

Elf Voordelen van Zuiver Aluminiumblad

2022-08-10

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Elf Voordelen van Zuiver Aluminiumblad

Voordelen:

 

1. Kleine dichtheid: de dichtheid van zuiver aluminium is dicht aan 2700kg/m3, over 35% met de dichtheid van ijzer.

 

2. Versterking: De sterkte van zuiver aluminium kan zijn meer dan verdubbeld door koude te werken. Voorts kan het worden gelegeerd door magnesium, zink, koper, mangaan, silicium, lithium, scandium en andere elementen toe te voegen, en verder door thermische behandeling worden versterkt. Zijn specifieke sterkte is vergelijkbaar met dat van het legeringsstaal van uitstekende kwaliteit.

 

3. Gemakkelijk te werken: Het aluminium kan door om het even welke het gieten methode worden gegoten. Kan de aluminium goede plasticiteit, in blad en folie worden gerold; Tekeningspijp en gloeidraad; Uitgedreven in diverse burgerlijke profielen; Kan de meeste werktuigmachines zijn kan de grote snelheid van de auto, malen, het boring, het schaven en andere mechanische verwerking bereiken.

 

4. Corrosieweerstand: aluminium en zijn legeringsoppervlakte, gemakkelijk om een laag van dichte, vaste Al2O3 beschermende film te veroorzaken. Deze beschermende film kan slechts door de intense actie van halogeenionen of alkaliionen worden vernietigd. Daarom heeft het aluminium een goede weerstand tegen atmosferische (met inbegrip van industriële atmosfeer en oceaanstoom) corrosie en van de watercorrosie capaciteit. Kan me tegen de corrosie verzetten die van de meeste zuren en het organische stof, corrosieinhibitor gebruiken, kan zich tegen zwakke alkalicorrosie verzetten; De corrosieweerstand van aluminiumlegering kan worden verbeterd door beschermende maatregelen goed te keuren.

 

5. Geen lage temperatuurbroosheid: het aluminium onder nul graden Celsius, met de daling van temperatuur, sterkte en plasticiteit zal niet verminderd worden, maar verhoogd.

 

6. Goed elektro en warmtegeleidingsvermogen: het elektro en warmtegeleidingsvermogen van aluminium is inferieur om te verzilveren, koper en goud.

 

7. Sterke reflectiecoëfficiënt: Aluminium het oppoetsen oppervlakte aan witte lichte reflectiecoëfficiënt van meer dan 80%, hoger de zuiverheid, hoger de reflectiecoëfficiënt. Tegelijkertijd, etc. heeft het aluminium goede bezinningsprestaties aan infrared, ultraviolet, elektromagnetische golf, thermische straling.

 

8. Geen magnetisch, geen vonkeneffect.

 

9. Het heeft correcte absorptie.

 

10. Kernstralingsweerstand.

 

11. Mooi.

 

laatste bedrijfscasus over Elf Voordelen van Zuiver Aluminiumblad  0

 

Toepassing van Zuivere Aluminiumplaat

 

1060 wordt de zuivere aluminiumplaat wijd gebruikt in lage sterktevereisten van producten. De producten worden vaak gebruikt in tekens, aanplakborden, de bouw buitendecoratie, buslichaam, lange gebouwen en het lichaamsversiering van de fabrieksmuur, keukengootsteen, lamphouder, ventilatorblad, elektronische delen, chemisch materiaal, mechanische gedeelten, diepe tekening van blad of spinnende concave waren, lassend deel, warmtewisselaar, klokoppervlakte en plaat, plaat, keukengerei, ornamenten, weerspiegelend materiaal, enz.

 

1100 de ZUIVERE ALUMINIUMstrook over het algemeen IN MATERIAAL, Heatsink, kroonkurk, drukplaat, bouwmaterialen, warmtewisselaarcomponenten wordt GEBRUIKT, kunnen ook voor diepe het stempelen producten worden gebruikt. Het wordt wijd gebruikt op diverse gebieden van het koken van werktuigen aan industrieel materiaal.

1050 wordt de ZUIVERE aluminiumstrook vaak gebruikt in DAGELIJKSE noodzaak, aanstekende toestellen, Reflectors, ornamenten, chemische de industriecontainers, heatsink, tekens, elektronika, lampen, naamborden, elektrische apparaten, het stempelen delen en andere producten. In sommige gelegenheden hoge corrosieweerstand en formability vereisen, maar vereisten die niet met hoge weerstand, is het chemische materiaal zijn typisch gebruik.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Broodje van de aluminiumrol Leverancier. Copyright © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Alle rechten voorbehoudena.