Inleiding van Zuiver Aluminiumblad

September 12, 2022
Laatste bedrijfscasus over Inleiding van Zuiver Aluminiumblad

1060 de zuivere inleiding van de aluminiumplaat


1060 is de zuivere die aluminiumplaat, aluminiuminhoud van 99,6%, ook als zuivere aluminiumplaat wordt bekend, een gemeenschappelijke reeks in de de riemfamilie van de aluminiumplaat. De voordelen van deze reeks van aluminium plateren: voor de algemeen gebruikte reeks, is het productieproces vrij enig die, is de technologie vrij rijp, heeft wordt vergeleken de prijs met andere hoogwaardige plaat van het legeringsaluminium een reusachtig voordeel. Goede verlenging en treksterkte, volledig bekwaam om het conventionele verwerkingsvereisten (trek stempelen,) hoge vormen te ontmoeten.

 

 

1050 de zuivere inleiding van de aluminiumplaat


1050 is de zuivere aluminiumplaat een product van de zuivere reeks van de aluminiumplaat, en de chemische samenstelling en mechanische eigenschappen van 1060 reeksproducten zijn gelijkaardig, en het is fundamenteel vervangen door 1060 de riem van de aluminiumplaat in toepassing. De laatste twee Arabische cijfers van 1050 reeksen zijn 50. Volgens het internationale noemende principe, moet de aluminiuminhoud 99,5% of meer voor gekwalificeerde producten bereiken. Van de het aluminiumlegering van China bepaalt de technische norm (GB/T3880-2006) ook duidelijk dat de aluminiuminhoud van 1050 99,5% bereikt. Omdat het andere technische elementen niet bevat, is het productieproces vrij eenvoudig en de prijs is vrij goedkoop. Het is een reeks in de conventionele industrie algemeen wordt gebruikt die. Het industriële zuivere aluminium heeft de kenmerken van hoge plasticiteit, corrosieweerstand, elektrogeleidingsvermogen en goed warmtegeleidingsvermogen, maar de lage sterkte, niet door thermische behandeling, het snijden is niet goed, kan contactlassen, gaslassen goedkeuren.

1100 de zuivere inleiding van de aluminiumplaat


1100 is de zuivere aluminiumplaat industrieel zuiver aluminium, is de aluminiuminhoud (massafractie) 99,00%, kan niet door thermische behandeling worden versterkt. Met hoge corrosieweerstand, elektrogeleidingsvermogen en warmtegeleidingsvermogen, is zijn dichtheid kleine, goede plasticiteit, door druk kan de verwerking een verscheidenheid van aluminium, maar lage sterkte veroorzaken. Andere procesprestaties zijn fundamenteel hetzelfde als 1050A. 1100 worden gewoonlijk gebruikt om goede vormende verwerkingsprestaties, hoge corrosieweerstand te vereisen, vergen met hoge weerstand, zoals voedsel en chemisch behandeling en opslag materiaal, de producten van het bladmetaal, holle hardware met tekeningsgoederen die verwerking spinnen, de sleutel van de lassencombinatie, reflector, naambord, enz. niet