Bericht versturen
Huis >

Wuxi Jianbang Haoda Steel Co., Ltd Bedrijfprofiel

Wuxi Jianbang Haoda Steel Co., Ltd
Wuxi Jianbang Haoda Steel Co., Ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur , Verkoper

Merken:

JBHD

Nr van Werknemers:

50~1000

Jaarlijkse Verkoop:

3000000-5000000

Gevestigd jaar:

2020

De uitvoerpc:

80% - 90%

Inleiding

Wuxi Jianbang Haoda Steel Co., Ltd. is een opkomend bedrijf dat aluminium- en koperproducten in binnen- en buitenland verkoopt.

Wij leveren hoofdzakelijk aluminium plaat, aluminium spoel, aluminium staaf, aluminium buis, aluminium gekabelde plaat, gegolfde aluminium plaat, koperen plaat, koperen spoel, koperen buis en koperen staaf.

Onze producten worden strikt geproduceerd in overeenstemming met de nationale standaard GB, ASTM, EN, JIS en enz.

Klanttevredenheid is onze constante toewijding, met professioneel technisch en serviceteam, bieden we klanten tijdige, professionele en punt-tot-punt na-verkoopservice.

 

CHINA Wuxi Jianbang Haoda Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 
 

Service

1.Our bedrijf aceept OEM, kunnen wij de producten aanpassen u volgens uw vereisten wilt.

 

2.We zal elke orde opvolgen en betreffen. Als er om het even welke problemen van ons orde of product zijn, kunt u ons contacteren.
3. Als u om het even welk kwaliteitsprobleem na het ontvangen van de goederen vindt, kunt u met ons contacteren, zullen wij leiden en zullen u in 48 uren antwoorden
4.The boor Opdracht van ons uit: wij beloven eerst eerlijkheid, eenheid en het harde werk, hoogte - kwaliteitsinnovatie en klant

Geschiedenis

Ons bedrijf, een toonaangevende staalexporteur, heeft een rijke en illustere geschiedenis die zich uitstrekt over verschillende decennia.hoofdzakelijk met binnenlandse staalleveranciersMaar door onze passie voor uitmuntendheid en een sterke toewijding aan klanttevredenheid hebben we al snel onze activiteiten uitgebreid tot internationale markten.

 

In 2015 hebben we strategische samenwerkingsverbanden met staalfabrikanten over de hele wereld gesloten, waardoor we onze klanten een breed scala aan hoogwaardige staalproducten kunnen aanbieden.Dit was een belangrijke mijlpaal in de groei van ons bedrijf., toen we een erkende speler werden in de wereldwijde staalindustrie.

 

In 2010 en 2015 hebben wij onze positie als betrouwbare staalexporteur verder versterkt door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van leveranciers en distributeurs.Onze onwrikbare focus op het leveren van superieure producten en uitzonderlijke klantenservice heeft ons bedrijf naar nieuwe hoogten gedreven, waardoor we klanten in verschillende industrieën kunnen bedienen, waaronder bouw, automobiel en productie.

 

In de afgelopen jaren hebben we technologische vooruitgang en digitale oplossingen omarmd om onze activiteiten te verbeteren.Onze klanten naadloze toegang bieden tot ons uitgebreide productportfolio en een gestroomlijnde orderverwerking.

 

Vandaag de dag is ons bedrijf een belangrijke speler op de wereldwijde staalexportmarkt.Als we blijven evolueren en ons aanpassen aan veranderende marktdynamiek,we blijven toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, het sluiten van langdurige partnerschappen en het stimuleren van innovatie in de staalindustrie.

 

Tot slot, de geschiedenis van ons bedrijf is een bewijs van onze doorzettingsvermogen, klantgerichte aanpak en onverbiddelijke streven naar uitmuntendheid.We zijn klaar om onze nalatenschap als toonaangevend staalexporteur voort te zetten., om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten over de hele wereld.

Ons Team

Wij hebben een team met meer dan 10 professionele verkopers en salewomen, en veel ervaren technische ondersteuningpersoneel dat u kan voorstellen goede raad voor verwerkingsafdeling.

CHINA Wuxi Jianbang Haoda Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Broodje van de aluminiumrol Leverancier. Copyright © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Alle rechten voorbehoudena.