Het Aluminiumplaat van de spiegeloppervlakte

July 13, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Het Aluminiumplaat van de spiegeloppervlakte

1. Inleiding om weerspiegelende aluminiumplaat te weerspiegelen

 

De het aluminiumplaat van de spiegelterugvloeiing is ook het effect van dit de verwerkingsproces van de aluminiumplaat. Het effect dat de plaat van het spiegel weerspiegelende aluminium door het ononderbroken oppoetsen of druk, zodat de vereisten van de platen bereikt van het spiegelaluminium is zeer hoog in weerspiegelend. Uiterst ingewikkeld.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Aluminiumplaat van de spiegeloppervlakte  0

 

Inleiding om aluminiumplaat het oppoetsen proces te weerspiegelen

 

In veel gevallen, zullen de vrienden misverstanden, zoals het ingewikkelde proces, de hoge productiekosten, de strikte technische niveauvereisten, enz. geadviseerd hebben. Nochtans, met de verbetering van het materiaal en de verantwoordelijkheid van de productstructuur, kan het de plaat van het spiegelaluminium het oppoetsen proces eigenlijk worden beschouwd zeer efficiënt en eenvoudig.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Aluminiumplaat van de spiegeloppervlakte  1

 

In het algemeen, zijn de populairste 1060 etc. aluminiumplaat, 3003 aluminiumplaat, 5052 aluminiumplaat, 7074 aluminiumplaat. Dit zijn de populairste types van de plaat van het spiegelaluminium, en omdat de procestechnologie van de plaat van het spiegelaluminium niet vrij complex is, is het ook populair in prestaties.