Bericht versturen
Huis > producten > Het Broodje van de aluminiumrol >
Premium 5052 aluminium spoel 0,3 mm x 1200 mm voor robuuste offshore windturbines

Premium 5052 aluminium spoel 0,3 mm x 1200 mm voor robuuste offshore windturbines

naadloze gootrol

De Rol JBHD van de aluminiumgoot

witte gootrol

Plaats van herkomst:

CHINA

Merknaam:

JBHD

Certificering:

ISO,SGS

Modelnummer:

5052

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Toepassing:
Structuur van offshore windturbines
Graad:
5052
Dikte:
0.2mm~20mm
Breedte:
100mm~3000mm
Oppervlaktebehandeling:
Gecoate
Tolerantie:
± 1%
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 ton
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Standaard zeewaardige de uitvoerverpakking of als klanteneisen
Levertijd
7-15 het werkdagen
Betalingscondities
T/T, Western Union
Levering vermogen
10000 Ton/Ton per Maand
Productomschrijving

De 5052 aluminium spoel is een uitstekende keuze voor robuuste offshore windturbines.Deze hoge sterkte aluminiumlegering biedt uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheidHier is een productbeschrijving met de belangrijkste kenmerken:

 

Beschrijving:


De 5052 aluminium spoel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de veeleisende eisen van offshore windturbines.Het is een uitstekend materiaal om de extreme omstandigheden op zee te weerstaan..

 

Belangrijkste kenmerken:

  1. Hoge sterkte: de 5052 aluminiumlegering vertoont uitstekende sterkte eigenschappen,structurele integriteit en duurzaamheid bieden om de dynamische belastingen en spanningen van offshore-windturbines te weerstaanHet zorgt voor de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van het turbinesysteem.

  2. Corrosiebestendigheid: In offshore-omgevingen worden gebouwen blootgesteld aan corrosieve elementen zoals zout water, vochtigheid en luchtverontreinigende stoffen.De 5052 aluminium spoel biedt uitzonderlijke corrosiebestendigheid, waardoor de windturbine beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van corrosie en de levensduur wordt verlengd.

  3. Lichtgewicht: de aluminiumlegering 5052 is licht in vergelijking met andere bouwmaterialen, waardoor het totale gewicht van de windturbineconstructie wordt verminderd.Deze lichte eigenschap vergemakkelijkt het vervoer, installatie en onderhoud, terwijl tegelijkertijd de vereisten voor de fundering worden geminimaliseerd en de algehele efficiëntie van de turbine wordt verbeterd.

  4. Vormbaarheid: De 5052 aluminium spoel is zeer vormbare, waardoor precieze aanpassing en fabricage mogelijk is om aan specifieke ontwerpvereisten te voldoen.en gelast om complexe offshore windturbineconstructies te maken, waarbij optimale functionaliteit en prestaties worden gewaarborgd.

  5. Lasbaarheid: de 5052 aluminiumlegering vertoont een uitstekende lasbaarheid, waardoor efficiënte en betrouwbare verbinding van structurele componenten mogelijk is.die het mogelijk maakt robuuste en naadloze verbindingen te maken in offshore-windturbineconstructies.

  6. Design veelzijdigheid: de 5052 aluminium spoel biedt design veelzijdigheid, waardoor innovatieve en efficiënte windturbine structuren. Its flexibility in fabrication and compatibility with various manufacturing processes enable the creation of complex geometries and streamlined designs that optimize the performance and energy output of offshore wind turbines.

  7. Langlevend en weinig onderhoud:De inherente duurzaamheid en corrosiebestendigheid van de 5052 aluminium spoel dragen bij aan de lange levensduur en de lage onderhoudsvereisten van offshore windturbinesDit zorgt voor een betrouwbare werking en vermindert de noodzaak van frequente reparaties en onderhoud, wat resulteert in kostenbesparingen gedurende de levensduur van de turbine.

De 5052 aluminium spoel voor robuuste offshore windturbine structuren combineert sterkte, corrosiebestendigheid, lichtgewicht eigenschappen en design veelzijdigheid.Het is een betrouwbare en efficiënte materiaalkeuze die bestand is tegen de uitdagende omstandigheden van offshore-omgevingen, die bijdraagt aan de duurzame en efficiënte opwekking van hernieuwbare windenergie.

 

Premium 5052 aluminium spoel 0,3 mm x 1200 mm voor robuuste offshore windturbines 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Broodje van de aluminiumrol Leverancier. Copyright © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Alle rechten voorbehoudena.