Bericht versturen
Huis > producten > Het Broodje van de aluminiumrol >
1100 graad aluminium rol 0,4 mm Dikte Aluminium spoel voor isolatie jas

1100 graad aluminium rol 0,4 mm Dikte Aluminium spoel voor isolatie jas

1100 aluminiumrol 0.2mm JBHD

1100 aluminiumrol 0.2mm JBHD

1060 aluminiumrol 0.7mm JBHD

Plaats van herkomst:

CHINA

Merknaam:

JBHD

Certificering:

ISO,SGS

Modelnummer:

1100

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Naam:
Het Broodje van de aluminiumrol
Standaard:
AISI, JIS, ASTM
Dikte:
0.2mm~20mm
Breedte:
100mm~3000mm
Afmaken.:
Helder, opgepoetst, haarlijn, borstel, geruite zandontploffing,
Tolerantie:
± 1%
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 ton
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Standaard zeewaardige de uitvoerverpakking of als klanteneisen
Levertijd
7-15 het werkdagen
Betalingscondities
T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen
10000 Ton/Ton per Maand
Productomschrijving

Productbeschrijving

De 1100 aluminium spoel, ook wel bekend als AA1100, is speciaal ontworpen voor isolatie jacking toepassingen, waardoor het een ideale keuze voor HVAC (Heating, Ventilation,De Commissie is van oordeel dat de in de eerste alinea van dit artikel vermelde maatregelen in strijd zijn met de beginselen van de interne markt..

 

De 1100 aluminium spoel biedt uitstekende eigenschappen die goed geschikt zijn voor isolatie jacking doeleinden. Het biedt een beschermende buitenlaag voor isolatiematerialen, waardoor de duurzaamheid te verbeteren,weerbestandheid en thermische prestaties.

Met zijn hoge reflectiviteit helpt de 1100 aluminium spoel de warmteabsorptie van externe bronnen te minimaliseren, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie in HVAC-systemen.Dit vermindert de werkdruk op koel- of verwarmingsapparatuur, wat resulteert in potentiële energiebesparingen.

 

De AA1100-aluminium spoel is lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is tijdens de installatie.De lichtheid van het isolatiesysteem vereenvoudigt niet alleen het installatieproces, maar vermindert ook het totale gewicht, wat voordelig kan zijn in toepassingen waar het gewicht een probleem is.

 

Aluminium, met inbegrip van de legering AA1100, is zeer bestand tegen corrosie, waardoor de levensduur en duurzaamheid van de isolatiejas wordt gewaarborgd.en milieuelementen, waarbij de integriteit van het isolatiesysteem in de loop van de tijd behouden blijft.

 

De 1100 aluminium spoel is buigzaam en gemakkelijk te vormen, waardoor precieze montage en aanpassing aan verschillende isolatievormen en -groottes mogelijk is.Deze flexibiliteit vergemakkelijkt de naadloze installatie en zorgt voor een, veilig om de isolatiematerialen te passen.

Bovendien is de AA1100-aluminium spoel in overeenstemming met de industriestandaarden en specificaties voor isolatiejastoepassingen.Voldoet aan de vereiste eisen voor thermische isolatie, brandveiligheid en mechanische sterkte.

 

De 1100 aluminium spoel wordt veel gebruikt in HVAC-systemen, waaronder leidingen, tanks en apparatuur die thermische isolatie vereist.,De Commissie heeft de Commissie verzocht om een voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1049/2001 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten inzake de bescherming van de gezondheid en het milieu.

 

Samenvattend is de 1100 aluminium spoel (AA1100) een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor isolatiejassen in HVAC-toepassingen.vormbaarheid, en de naleving van de industrie normen maken het een betrouwbare keuze voor het verbeteren van de thermische isolatie prestaties en duurzaamheid in verschillende installaties

 

Hier zijn enkele aanvullende details over de 1100 aluminium spoel voor isolatiejas:

  1. Hoge zuiverheid: de 1100 aluminium spoel bestaat voor 99% uit puur aluminium, waardoor het een hoog zuiver materiaal is.Dit zuiverheidsniveau zorgt voor uitstekende elektrische geleidbaarheid en minimale onzuiverheden die de isolatieprestaties kunnen beïnvloeden of corrosie kunnen veroorzaken.

  2. Thermische reflectiviteit: de 1100 aluminium spoel heeft een hoge thermische reflectiviteit, wat betekent dat het een aanzienlijke hoeveelheid warmte reflecteert.Deze eigenschap is gunstig voor isolatiejasten, omdat het helpt om de warmte-absorptie van externe bronnen te minimaliseren, waardoor de algehele energie-efficiëntie van het isolatiesysteem wordt verbeterd.

  3. Corrosiebestendigheid: Aluminium, inclusief de legering 1100, is van nature corrosiebestendig en kan bestand zijn tegen blootstelling aan vocht, chemicaliën en omgevingsfactoren zonder af te breken of te corroderen.Deze corrosiebestendigheid zorgt voor de duurzaamheid en levensduur van de isolatie, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

  4. Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren: De 1100 aluminium spoel is lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is tijdens de installatie.De lichtheid van het apparaat vereenvoudigt het installatieproces en vermindert de belasting voor de werknemersBovendien helpt het lichte karakter van de spoel het totale gewicht van het isolatiesysteem te minimaliseren.

  5. Vormbaarheid en aanpassing: De 1100 aluminium spoel is zeer buigzaam en gemakkelijk te vormen, waardoor precieze montage en aanpassing aan verschillende isolatievormen en -groottes mogelijk is.Deze flexibiliteit maakt een naadloze installatie mogelijk en zorgt voor een strakke, veilig om de isolatiematerialen te passen, waardoor luchtgapings worden geminimaliseerd en de thermische efficiëntie wordt gemaksimaliseerd.

  6. Naleving van de normen: de 1100 aluminium spoel voldoet aan de industriestandaarden en specificaties voor isolatiejasten.Voldoet aan de vereiste eisen voor thermische isolatie, brandveiligheid en mechanische sterkte, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende industrieën.

  7. Versadigbaarheid: de 1100 aluminium spoel wordt veel gebruikt in HVAC-systemen voor isolatie jacking doeleinden.en uitrusting waarvoor thermische isolatie vereist isHet wordt ook gebruikt in de bouwindustrie voor isolatie in daken, muren en gevels.

  8. Kosteneffectieve oplossing: de 1100 aluminium spoel biedt een kosteneffectieve oplossing voor isolatiebehang.maakt het een betrouwbare en betaalbare keuze voor isolatie toepassingen.

Deze bijkomende details benadrukken de voordelen en voordelen van het gebruik van de 1100 aluminium spoel voor isolatiejas.lichte constructie, vormbaarheid, naleving van normen, veelzijdigheid en kosteneffectiviteit maken het een uitstekende keuze voor het verbeteren van de thermische isolatieprestaties en duurzaamheid in verschillende installaties.

1100 graad aluminium rol 0,4 mm Dikte Aluminium spoel voor isolatie jas 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Broodje van de aluminiumrol Leverancier. Copyright © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Alle rechten voorbehoudena.