Bericht versturen
Huis > producten > De Plaat van de aluminiumlegering >
5052 Aluminiumvoetplaat 0,125 inch Dikte voor niet-slipvloeren in commerciële keukens

5052 Aluminiumvoetplaat 0,125 inch Dikte voor niet-slipvloeren in commerciële keukens

Diamond Aluminum Checkered Plate Embossed-Blad

5052 Blad van de aluminium het Geruite Plaat

6.0mm Blad van de Aluminium het Geruite Plaat

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

JBHD

Certificering:

CE、ISO、SGS

Modelnummer:

5052

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Naam van het product:
De Plaat van de aluminiumcontroleur
Graad:
5052
Temperatuur:
O-H112
Oppervlakte:
maak, weerspiegel vliegtuig, oxydatie in reliëf
Geallieerd of niet:
Is legering
Tolerantie:
± 1%
Standaard:
GB/T, JIS, ENAW, ASTM
Toepassing:
dakwerk, plafond, bekleding, goot, voorgevelmuur
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 ton
Prijs
Negotiation
Verpakking Details
Standaard zeewaardig pakket
Levertijd
7-15 werkdagen
Betalingscondities
T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen
10000 TON
Productomschrijving

 
5052 Aluminium treadplaat 0,125 inch Dikte voor niet-slip vloeren in commerciële keukens

Beschrijving:

De 5052 Aluminium Tread Plate met een dikte van 0,125 inch is speciaal ontworpen voor gebruik als niet-glijvloer in commerciële keukens.Deze duurzame en gladwerende aluminiumplaat biedt een veilige en betrouwbare vloeroplossing in gebieden met veel verkeer waar rolslip- en valongevallen kunnen optreden.

De 0,125-inch dikte van de 5052 aluminium loopvlak plaat biedt de noodzakelijke sterkte en stabiliteit voor vloer toepassingen.en de strengheid van een drukke commerciële keuken omgeving, waardoor de prestaties langdurig worden gewaarborgd.

Een van de belangrijkste kenmerken van de 5052-aluminiumlegering zijn de uitstekende antidraai-eigenschappen.vermindering van het risico op glijven en vallenDit is vooral belangrijk in gebieden waar vaak lekken, vocht en vet voorkomen, zoals commerciële keukens.

Bovendien biedt de 5052 aluminium loopvlakplaat een goede weerstand tegen corrosie, waardoor de levensduur en duurzaamheid van de vloer wordt gewaarborgd.schoonmaakmiddelen, en temperatuurschommelingen zonder aanzienlijke afbraak, waardoor het geschikt is voor de veeleisende omstandigheden van een commerciële keuken.

De 5052 aluminiumlegering staat bekend om zijn hoge sterkte en lasbaarheid, waardoor de loopvlakplaat gemakkelijk kan worden geïnstalleerd en aangepast.en gevormd om aan specifieke vloerdimensies te voldoen, waardoor een naadloze en veilige installatie wordt gewaarborgd.

Bovendien is de 5052 aluminium loopvlak plaat lichtgewicht, wat voordelig is voor vloerbedekkingen.het totale gewicht van het vloersysteem verminderen en het installatieproces vereenvoudigen.

De 5052 Aluminium Tread Plate met een dikte van 0,125 inch is vervaardigd om te voldoen aan de industriestandaarden, waardoor de geschiktheid ervan voor niet-glijvloertoepassingen wordt gewaarborgd.Het ondergaat strenge tests en kwaliteitscontroleprocessen om optimale antidraai-eigenschappen te garanderen, dimensionale nauwkeurigheid en algemene prestaties.

Samengevat is de 5052 Aluminium Tread Plate met een dikte van 0,125 inch een hoogwaardige vloeroplossing voor commerciële keukens.lichtgewicht ontwerpDoor gebruik te maken van de 5052 aluminium loopvlakplaat, is het een ideale keuze voor het garanderen van een veilig en duurzaam vloeroppervlak.eigenaars en ontwerpers van commerciële keukens kunnen een veilig en betrouwbaar vloersysteem creëren dat het risico op ongevallen minimaliseert en de veiligheid van keukenpersoneel en klanten verhoogt.

 

 

Hier zijn enkele aanvullende details over de 5052 Aluminium Tread Plate voor niet-glijvloeren in commerciële keukens:

 1. Niet-glijdend oppervlak: het 5052-aluminium loopvlak heeft een verhoogd diamantpatroon op het oppervlak, wat een uitstekende tractie biedt en de glijweerstand verbetert.Dit maakt het ideaal voor gebieden waar een hoog risico op glijven en vallen bestaat., zoals commerciële keukens waar vaak morsen en natte oppervlakken voorkomen.

 2. Hoge sterkte: 5052 aluminium is bekend om zijn hoge sterkte, waardoor het geschikt is voor veeleisende vloertoepassingen.en effecten zonder de structurele integriteit te vervormen of in gevaar te brengen.

 3. Dikteopties: De 5052 aluminium loopvlakplaat is verkrijgbaar in verschillende dikteopties, waarbij 0,125 inch een veel voorkomende keuze is voor commerciële keukenvloeren.De dikte van de plaat draagt bij aan de duurzaamheid en draagkracht ervan, waardoor een langdurige prestatie wordt gewaarborgd in gebieden met veel verkeer.

 4. Corrosiebestendigheid: 5052 biedt een goede corrosiebestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik in omgevingen met blootstelling aan vocht, chemicaliën en voedingszuren.Dit zorgt ervoor dat het loopvlak in de loop van de tijd zijn integriteit en uiterlijk behoudt, zelfs bij regelmatige reiniging en blootstelling aan keukenomstandigheden.

 5. Gemakkelijk onderhoud: Het verhoogde diamantpatroon op het oppervlak van de loopvlak biedt niet alleen tractie, maar helpt ook schrammen en slijtage te verbergen.Dit maakt de vloer gemakkelijker te onderhouden en schoon te houden, aangezien kleine onvolkomenheden minder opvallen.

 6. Aanpasbare afmetingen: de 5052 aluminium loopvlak kan worden aangepast aan specifieke vloer afmetingen.en gevormd om te voldoen aan de lay-out en de vereisten van de commerciële keuken, waardoor een nauwkeurige en naadloze installatie wordt gewaarborgd.

 7. Lichtgewicht ontwerp: Ondanks zijn hoge sterkte is de 5052-aluminium loopvlakplaat lichtgewicht in vergelijking met veel andere vloermaterialen.Dit maakt het gemakkelijker te hanteren tijdens de installatie en vermindert het totale gewicht op de vloerstructuur.

 8. Naleving van de normen: de 5052 aluminium loopvlakplaat voor niet-glijvloeren is vervaardigd om aan de normen en specificaties van de industrie te voldoen.Het ondergaat strenge kwaliteitscontroleprocessen om de prestaties ervan te waarborgen., duurzaamheid en naleving van veiligheidsvoorschriften.

Samengevat biedt de 5052 Aluminium Tread Plate een duurzame, niet-glijde vloeroplossing voor commerciële keukens.en aanpasbare maten maken het een uitstekende keuze voor het verbeteren van de veiligheid en het voorkomen van ongevallen in drukke keukenomgevingenDoor gebruik te maken van de 5052 aluminium loopvlakplaat, kunnen commerciële keukenbezitters een veilig en betrouwbaar vloeroppervlak creëren dat gemakkelijk te onderhouden is en gemoedsrust biedt voor personeel en klanten.

 

Hier zijn enkele aanvullende details over de 5052 Aluminium Tread Plate voor niet-glijvloeren in commerciële keukens:

 1. Uitstekende duurzaamheid: het 5052-aluminium loopvlak staat bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid, waardoor het geschikt is voor gebieden met veel verkeer zoals commerciële keukens.voetverkeer, en het verplaatsen van apparatuur zonder dat deze gemakkelijk versleten of beschadigd raakt.

 2. Glijvast ontwerp: Het verhoogde diamantpatroon op het oppervlak van de loopvlak biedt uitstekende glijvastheid, zelfs in natte of vette omstandigheden.Dit helpt ongevallen te voorkomen en zorgt voor de veiligheid van het keukenpersoneel en de klanten.

 3. Corrosiebestendigheid: de aluminiumlegering 5052 biedt een goede weerstand tegen corrosie, wat essentieel is in commerciële keukens waar de vloer in contact kan komen met water, voedingszuren,en schoonmaakmiddelenDeze weerstand helpt de integriteit en het uiterlijk van het loopvlak in de loop van de tijd te behouden.

 4. Makkelijk schoon te maken: De gladde oppervlakte van de 5052 aluminium loopvlak maakt het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

 5. Aanpasbare afmetingen: de 5052 aluminium loopvlakplaat is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes om aan verschillende vloervereisten te voldoen.Hierdoor is de keuze van de juiste afmetingen voor de specifieke keukenopstelling en -ontwerp flexibel.

 6. Lichtgewicht en gemakkelijk te installeren: Ondanks zijn duurzaamheid is de 5052-aluminium loopvlakplaat lichtgewicht in vergelijking met veel andere vloermaterialen.Dit maakt het gemakkelijker te hanteren tijdens de installatie en vermindert het totale gewicht op de vloerstructuur.

 7. Veelzijdige toepassingen: hoewel het vaak wordt gebruikt in commerciële keukens, kan het 5052-aluminium loopvlak ook worden gebruikt in andere omgevingen waar gladwerendheid en duurzaamheid essentieel zijn,zoals industriële instellingen, wandelpaden, hellingen en trappen.

 8. Naleving van normen: de 5052 aluminium loopvlakplaat is vervaardigd om te voldoen aan de normen en specificaties van de industrie.Het ondergaat strenge tests en kwaliteitscontroles om de prestaties en de naleving van de veiligheidsvoorschriften te waarborgen.

Samengevat biedt de 5052 Aluminium Tread Plate uitstekende duurzaamheid, gladwerendheid en corrosiebestandheid voor gladvaste vloeren in commerciële keukens.,Door gebruik te maken van de 5052 aluminium loopvlakplaat, kunnen commerciële keukenbezitters een betrouwbare,langdurig vloeroppervlak dat voldoet aan de eisen van een drukke keukenomgeving.

 

5052 Aluminiumvoetplaat 0,125 inch Dikte voor niet-slipvloeren in commerciële keukens 0
5052 Aluminiumvoetplaat 0,125 inch Dikte voor niet-slipvloeren in commerciële keukens 1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Broodje van de aluminiumrol Leverancier. Copyright © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Alle rechten voorbehoudena.