Bericht versturen
Huis > producten > De Plaat van de aluminiumlegering >
5454 Aluminiumplaat - dikte 6 mm voor carrosseriepanelen voor auto's

5454 Aluminiumplaat - dikte 6 mm voor carrosseriepanelen voor auto's

5454 de Plaat van de aluminiumlegering

Marine Aluminum Alloy Plate Sheet

H34 de Legeringsplaat van het Buialuminium

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

JBHD

Certificering:

ISO,SGS

Modelnummer:

5454 aluminiumblad

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Naam:
het Aluminiumblad van 5series 5454 H32 H34
Standaard:
DIN, JIS
Vorm:
plaat, blad, paneel
Kenmerken:
Met Met hoge weerstand
Op maat:
Acceptabel
Toepassing:
Vervaardiging uit produkten van de posten 8521 tot en met 8528
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 ton
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Standaard zeewaardige de uitvoerverpakking of als klanteneisen
Levertijd
7-15 het werkdagen
Betalingscondities
T/T, Western Union, L/C, MoneyGram
Levering vermogen
10000 ton per maand
Productomschrijving
Productbeschrijving

De 5454 Aluminium Plaat met een dikte van 6 mm is speciaal ontworpen voor gebruik in automobielcarrosserie panelen.en corrosiebestendigheid, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende toepassingen in de automobielindustrie.

Het legering 5454 staat bekend om zijn uitzonderlijke vormbaarheid en lasbaarheid, waardoor het gemakkelijk kan worden gevormd en samengevoegd tijdens het productieproces.met inbegrip van autodeuren, motorkappen, schutters en daken.

Met een dikte van 6 mm biedt deze aluminiumplaat de nodige structurele integriteit en stijfheid voor carrosseriepanelen.,en andere mechanische spanningen op de weg, waardoor de levensduur en veiligheid van het voertuig worden gewaarborgd.

De 5454 aluminiumplaat vertoont uitstekende corrosiebestendigheid, zelfs in harde omgevingen.het geschikt maken voor voertuigen die worden blootgesteld aan verschillende weersomstandighedenDeze corrosiebestendigheid helpt het uiterlijk en de structurele integriteit van de carrosseriepanelen in de loop van de tijd te behouden en vermindert de onderhouds- en reparatiebehoeften.

Naast de functionele voordelen biedt de 5454 Aluminiumplaat ook een esthetische aantrekkingskracht.bijdragen aan een strak en modern ontwerp.

Bovendien is 5454 Aluminiumplaat licht in vergelijking met staal, wat bijdraagt tot een betere brandstofefficiëntie en de algehele prestaties van het voertuig.Deze gewichtsreductie kan ook resulteren in een gemakkelijker gebruik tijdens het productie- en installatieproces.

Over het algemeen is 5454 aluminiumplaat met een dikte van 6 mm een betrouwbaar en veelzijdig materiaal voor carrosseriepanelen voor auto's.De kwaliteit en het lichtgewicht maken het een ideale keuze voor de vervaardiging van duurzame en esthetisch aantrekkelijke voertuigbuitenkanturen..

 

Hier zijn enkele aanvullende details over de 5454 Aluminium Plaat - 6 mm Dikte voor Automotive Body Panels:

 1. Materialen Samenstelling: 5454 is een aluminium-magnesiumlegering die ongeveer 2,7% magnesium en 0,8% mangaan bevat.Deze legering biedt een uitstekende corrosiebestendigheid en mechanische eigenschappen, waardoor het goed geschikt is voor automotive toepassingen.

 2. Automobiele eigenschappen: het 5454 aluminium plaat is speciaal ontworpen om te voldoen aan de veeleisende eisen van de auto carrosserie panelen.met een vermogen van meer dan 50 W,Het plaatje vertoont bovendien een uitstekende lasbaarheid, waardoor een efficiënte montage tijdens het productieproces mogelijk is.

 3. Corrosiebestendigheid: de legering 5454 biedt uitstekende weerstand tegen corrosie, waardoor het geschikt is voor carrosseriepanelen voor auto's die worden blootgesteld aan verschillende omgevingsomstandigheden.Het biedt uitzonderlijke weerstand tegen zout water, wegchemische stoffen en atmosferische corrosie, waardoor de levensduur en duurzaamheid van de buitenkant van het voertuig worden gewaarborgd.

 4. Schokbestendigheid: De carrosseriepanelen van auto's moeten bestand zijn tegen schokken en trillingen die tijdens normale rijomstandigheden worden ervaren.bescherming tegen deuk en deukDit helpt de structurele integriteit en het uiterlijk van het voertuig in de loop van de tijd te behouden.

 5. Opties voor oppervlakteafwerking: 5454 Aluminiumplaat kan worden geleverd met verschillende oppervlakteafwerkingen om aan specifieke esthetische en functionele vereisten te voldoen.Gewone oppervlakteafwerkingen omvatten molenafwerking (glad oppervlak rechtstreeks van de molen)Deze afwerkingen kunnen het uiterlijk verbeteren, extra bescherming bieden tegen corrosie,of voor aangepaste ontwerpen.

 6. Naleving van regelgeving: 5454 Aluminiumplaat kan voldoen aan industriële normen en regelgevende goedkeuringen die vereist zijn voor toepassingen in de automobielindustrie.De naleving van deze normen zorgt ervoor dat het materiaal aan de specifieke kwaliteit voldoet, veiligheids- en prestatiecriteria, waardoor de geschiktheid ervan voor de constructie van carrosseriepanelen voor auto's wordt gewaarborgd.

Samengevat is het 5454 aluminium plaat met een dikte van 6 mm een uitstekende keuze voor carrosserie panelen.opties voor oppervlakteafwerking, en de naleving van de industrienormen maken het een betrouwbaar en veelzijdig materiaal voor de vervaardiging van duurzame en visueel aantrekkelijke voertuigbuitenkanturen.

 

Hier zijn enkele aanvullende details over de 5454 Aluminium Plaat - 6 mm Dikte voor Automotive Body Panels:

 1. Sterkte en duurzaamheid: 5454 aluminium plaat biedt uitstekende sterkte en duurzaamheid, waardoor het geschikt is voor carrosseriepanelen die structurele integriteit en robuustheid vereisen.Het kan bestand zijn tegen de spanningen en spanningen van dagelijks gebruik, waardoor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de buitenkant van het voertuig worden gewaarborgd.

 2. Lichtgewicht: Aluminium staat bekend om zijn lichtgewicht en de legering 5454 is geen uitzondering.Het gebruik van 5454 aluminiumplaten voor carrosseriepanelen van auto's helpt het totale gewicht van het voertuig te verminderenBovendien maakt het lichte gewicht het hanteren en installeren van de panelen gemakkelijker tijdens het productieproces.

 3. Vormbaarheid en bewerkbaarheid: de 5454 Aluminiumplaat vertoont uitstekende vormbaarheid,met een vermogen van meer dan 50 W,Het kan gemakkelijk worden gewalst, gebogen en gestempeld zonder de structurele integriteit op te offeren.het garanderen van nauwkeurige afmetingen van het paneel en de passing.

 4. Verfbaarheid en oppervlaktebehandeling: het oppervlak van 5454 aluminiumplaat kan gemakkelijk worden voorbereid voor verf of andere oppervlaktebehandeling.Het gladde en schone oppervlak van het plaatje biedt een uitstekende basis voor de kleefvastheidHet kan ook verschillende oppervlaktebehandelingen ondergaan, zoals anodiseren of poedercoating,om het uiterlijk te verbeteren en extra bescherming tegen corrosie te bieden.

 5. Duurzaamheid op milieugebied: aluminium is een zeer duurzaam materiaal vanwege zijn recycleerbaarheid.Het maakt het een milieuvriendelijke keuze voor automotive toepassingenHet gebruik van gerecycled aluminium vermindert de vraag naar primaire aluminiumproductie en helpt natuurlijke hulpbronnen te behouden.

 6. Weerstand tegen weersomstandigheden en UV-blootstelling: Autocarrosseries zijn blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en UV-straling.De corrosiebestendige eigenschappen van de 5454 Aluminiumplaat zijn tevens te zien in haar vermogen om weer en UV-straling te weerstaanDit zorgt ervoor dat de panelen hun uiterlijk en prestaties behouden, zelfs na langdurige blootstelling aan de elementen.

Samengevat is 5454 aluminiumplaat met een dikte van 6 mm een sterk, lichtgewicht en duurzaam materiaal voor carrosseriepanelen.mogelijkheden voor oppervlaktebehandeling, duurzaamheid van het milieu en weerbestandheid en UV-blootstelling maken het een uitstekende keuze voor de productie van hoogwaardige en duurzame automobielbuitenkant.

5454 Aluminiumplaat - dikte 6 mm voor carrosseriepanelen voor auto's 0

5454 Aluminiumplaat - dikte 6 mm voor carrosseriepanelen voor auto's 1

5454 Aluminiumplaat - dikte 6 mm voor carrosseriepanelen voor auto's 2

5454 Aluminiumplaat - dikte 6 mm voor carrosseriepanelen voor auto's 3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Broodje van de aluminiumrol Leverancier. Copyright © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Alle rechten voorbehoudena.