Bericht versturen
Huis > producten > Het Broodje van de aluminiumrol >
Duurzame aluminium spoel 5083 3,0 mm dikte H116 kwaliteit voor de constructie van de romp van het vliegtuig

Duurzame aluminium spoel 5083 3,0 mm dikte H116 kwaliteit voor de constructie van de romp van het vliegtuig

h116 aluminium spoel

3Aluminium spoel met een dikte van 0

0 mm

Plaats van herkomst:

CHINA

Certificering:

ISO,SGS

Modelnummer:

5083

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Standaard:
AISI, JIS, ASTM
Graad:
5083
Dikte:
0.2mm~20mm
Breedte:
100mm~3000mm
Geallieerd of niet:
Is legering
Tolerantie:
± 1%
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 ton
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Standaard zeewaardige de uitvoerverpakking of als klanteneisen
Levertijd
7-15 het werkdagen
Betalingscondities
T/T, Western Union
Levering vermogen
10000 Ton/Ton per Maand
Productomschrijving

Beschrijving:

De 5083 Aluminium Coil is speciaal ontworpen voor de constructie van de romp van een vliegtuig en biedt uitzonderlijke sterkte, duurzaamheid en corrosiebestendigheid.Deze aluminium spoel van hoge kwaliteit wordt in de luchtvaartindustrie algemeen erkend omwille van haar superieure prestaties en betrouwbaarheid.

 

Deze spoel is gemaakt van 5083 en biedt een uitstekende structurele integriteit, waardoor het een ideale keuze is voor kritieke vliegtuigcomponenten.het draagt bij tot gewichtsvermindering zonder afbreuk te doen aan de structurele integriteit, waardoor de brandstofefficiëntie en de algemene prestaties van het vliegtuig worden verbeterd.

 

De uitzonderlijke corrosiebestendigheid van de 5083 Aluminium Coil zorgt voor een lange duurzaamheid, zelfs in ruwe omgevingen die tijdens vliegoperaties worden ondervonden.Deze weerstand tegen corrosie helpt de romp van het vliegtuig te beschermen tegen de nadelige effecten van vocht, chemische stoffen en milieufactoren, waardoor de levensduur en veiligheid ervan worden gewaarborgd.

 

Bovendien is de vormbaarheid van de aluminium spoel mogelijk voor nauwkeurige vormgeving en aanpassing aan de specifieke eisen van de constructie van de romp van het vliegtuig.en in de gewenste vormen en maten gevormd., waardoor efficiënte productieprocessen worden vergemakkelijkt en complexe rompconstructies kunnen worden gemaakt.

 

De 5083 Aluminium Coil is verkrijgbaar in verschillende diktes, waardoor de meest geschikte optie kan worden gekozen voor specifieke vliegtuigontwerp- en technische vereisten.Deze veelzijdigheid zorgt voor compatibiliteit met verschillende rompontwerpen en vergemakkelijkt naadloze integratie in de totale vliegtuigstructuur.

 

Bovendien biedt de gladde oppervlakte van de aluminium spoel een uitstekende basis voor coatings en afwerkingen, waardoor een verbeterde esthetiek en bescherming tegen externe elementen mogelijk is.Het kan worden aangepast met verschillende coatings of verven om te voldoen aan specifieke ontwerpvoorkeuren en kleurenschema's.

 

Samengevat is de 5083 aluminium spoel een betrouwbaar en hoogwaardig materiaal voor de constructie van vliegtuigen romp.en vormbaarheid maken het een voorkeur keuze voor de productie van vliegtuigrompels die licht zijn, structureel gezond en bestand tegen de veeleisende vluchtomstandigheden.

 

Hier is wat extra informatie over de 5083 Aluminium Coil voor de constructie van de romp van vliegtuigen:

  1. Hoge sterkte-gewichtsverhouding: de 5083 aluminium spoel biedt een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding, waardoor het een ideale keuze is voor de constructie van de romp van een vliegtuig.Het zorgt voor de nodige structurele integriteit en houdt het gewicht van het vliegtuig zo laag mogelijk, die bijdraagt tot een betere brandstofefficiëntie en algemene prestaties.

  2. Uitzonderlijke corrosiebestendigheid: de in deze aluminium spoel gebruikte legering 5083 vertoont uitzonderlijke corrosiebestendigheid, met name in maritieme en ruimtevaartomgevingen.Het kan bestand zijn tegen blootstelling aan vocht., zout water en verschillende corrosieve elementen die tijdens de vlucht worden aangetroffen, waardoor de levensduur en betrouwbaarheid van de romp van het vliegtuig worden gewaarborgd.

  3. Lasbaarheid en aansluiting: de 5083 aluminium spoel is zeer lasbaar, waardoor efficiënte aansluiting van verschillende componenten tijdens het vliegtuig romp constructieproces.Het maakt het mogelijk sterke en veilige verbindingen te maken, waardoor de structurele integriteit en veiligheid van de romp worden gewaarborgd.

  4. Vormbaarheid en aanpassing: Deze aluminium spoel biedt uitstekende vormbaarheid, waardoor nauwkeurige vormgeving en aanpassing mogelijk is om aan de specifieke ontwerpvereisten van vliegtuigeenheden te voldoen.Het kan gemakkelijk gevormd worden., gebogen en vervaardigd in complexe vormen en maten, waardoor fabrikanten aerodynamisch efficiënte en structureel geoptimaliseerde rompstructuren kunnen maken.

  5. Warmtebehandeling: 5083 is warmtebehandelbaar, wat de sterkte en mechanische eigenschappen verbetert.het voldoen aan de strenge eisen van de constructie van de romp van het vliegtuig.

  6. Niet-magnetisch: de 5083 aluminium spoel is niet-magnetisch, wat voordelig is voor vliegtuigen.met een vermogen van meer dan 50 W.

  7. Naleving van industriestandaarden: de 5083 aluminium spoel voldoet aan verschillende industriestandaarden en specificaties voor de constructie van de romp van het vliegtuig.Het is algemeen erkend en goedgekeurd door regelgevende instanties en vliegtuigfabrikanten voor zijn prestaties, waarbij de naleving van de veiligheids- en kwaliteitsnormen wordt gewaarborgd.

  8. Langlevend en onderhoudsarm: vliegtuigen met de 5083-aluminium spoel hebben weinig onderhoud nodig vanwege de uitzonderlijke corrosiebestendigheid.,het mogelijk maken van efficiëntere en kosteneffectievere luchtvaartuigen.

Duurzame aluminium spoel 5083 3,0 mm dikte H116 kwaliteit voor de constructie van de romp van het vliegtuig 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Broodje van de aluminiumrol Leverancier. Copyright © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Alle rechten voorbehoudena.