Bericht versturen
Huis > producten > Het Broodje van de aluminiumrol >
Op maat gemaakte verwerking 0,5 mm dikte 2024 aluminium spiraal voor vliegtuigonderdelen

Op maat gemaakte verwerking 0,5 mm dikte 2024 aluminium spiraal voor vliegtuigonderdelen

Het met een laag bedekte Broodje van de Aluminiumrol

H28 het Broodje 2024 van de Aluminiumrol

0.12mm het Broodje van de Aluminiumrol

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

JBHD

Certificering:

ISO,SGS

Modelnummer:

2024

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Naam van het product:
Spoel van aluminiumlegering
Type:
rollen
Hardheid:
H12 H18 H24 H26 H28
Proefproef:
Beschikbaar en vrij
Tolerantie:
± 1%
Pakket:
Standaard pakket voor zeevaardigheden
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
10 ton
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Standaard zeewaardige de uitvoerverpakking of als klanteneisen
Levertijd
7-15 het werkdagen
Betalingscondities
T/T, Western Union
Levering vermogen
10000 ton/ton per maand
Productomschrijving

Beschrijving:

De 0,5 mm dikke 2024 aluminium spiraal is speciaal ontworpen voor gebruik in vliegtuigcomponenten.Deze spoel biedt een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding en uitzonderlijke corrosiebestendigheid., waardoor het een ideale keuze is voor de veeleisende lucht- en ruimtevaartindustrie.

De aluminiumlegering 2024 staat bekend om haar uitstekende vermoeidheidsbestendigheid en hoge treksterkte, waardoor ze geschikt is voor kritieke vliegtuigstructuren en -onderdelen.Met zijn precieze afmetingen en consistente mechanische eigenschappen, zorgt deze spoel voor betrouwbare prestaties en een gemakkelijke fabricage.

Deze spoel is zorgvuldig verwerkt en vervaardigd om te voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen vereist zijn.Het wordt onderworpen aan een strikt kwaliteitscontroleproces om de uniformiteit en consistentie van de fysische en mechanische eigenschappen te waarborgen.

Of het nu gaat om vliegtuigframe, vleugelconstructies of andere kritieke componenten, deze 0,5 mm dikke 2024 aluminium spiraal biedt de duurzaamheid, betrouwbaarheid,en prestaties die nodig zijn voor de veeleisende luchtvaartindustrie.

 
Hier zijn enkele aanvullende details over de 0,5 mm dikke 2024 aluminium legering spoel voor vliegtuigonderdelen:

 1. Samenstelling van de legering: de 2024-aluminiumlegering bestaat voornamelijk uit aluminium, koper en kleine hoeveelheden andere elementen zoals mangaan, magnesium en sporen van chroom.Deze legering draagt bij tot de hoge sterkte en uitstekende vermoeidheidsbestandheid.

 2. Lichtgewicht en hoge sterkte: de aluminiumlegering 2024 staat bekend om zijn uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding.die van cruciaal belang is voor toepassingen in de lucht- en ruimtevaartsector waarbij gewichtsreductie een prioriteit is.

 3. Corrosiebestendigheid: de aluminiumlegering 2024 heeft een goede corrosiebestendigheid, vooral in vergelijking met andere hoogsterke aluminiumlegeringen.het is belangrijk op te merken dat het niet zo corrosiebestendig is als sommige andere aluminiumlegeringenDaarom kunnen in corrosieve omgevingen passende coatings of beschermingsmaatregelen vereist zijn.

 4. Aerospace toepassingen: deze spoel is speciaal ontworpen voor gebruik in vliegtuigcomponenten.onderdelen voor landingsgestel, en andere kritieke componenten die hoge sterkte, duurzaamheid en betrouwbaarheid vereisen.

 5. Vervaardiging en bewerkbaarheid: de 2024-aluminiumlegering kan gemakkelijk worden bewerk, gevormd en gelast, waardoor het geschikt is voor verschillende fabricageprocessen.Het is de moeite waard om te vermelden dat vanwege de hoge sterkte, moet bijzondere voorzichtigheid worden betracht bij het bewerken om verharding van het werk en slijtage van het gereedschap te voorkomen.

 6. Kwaliteitsborging: De 0,5 mm dikke 2024 aluminium legering spoel ondergaat strenge kwaliteitscontrolemaatregelen om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de industriestandaarden en specificaties.Dit geldt ook voor de dimensie-nauwkeurigheid., het testen van mechanische eigenschappen, het controleren van de oppervlaktekwaliteit en de evaluatie van de algehele productprestaties.

Over het algemeen is de 0,5 mm dikke 2024 aluminium legering spoel een betrouwbaar en hoogwaardig materiaal voor vliegtuigonderdelen.en corrosiebestendigheid maakt het een populaire keuze in de luchtvaartindustrie.
 
Hier zijn enkele nadere details over de 0,5 mm dikke 2024 aluminium legering spoel voor vliegtuigonderdelen:

 1. Treksterkte: de 2024 aluminium legering heeft een indrukwekkende treksterkte, meestal tussen de 470 en 570 MPa (68.000 en 83.000 psi).Deze hoge sterkte maakt het geschikt voor toepassingen waarbij de structurele integriteit en de draagkracht van cruciaal belang zijn.

 2. Warmtebehandeling: de aluminiumlegering 2024 kan worden warmtebehandeld om haar mechanische eigenschappen verder te verbeteren.die de sterkte ervan verbetert, hardheid en weerstand tegen vermoeidheid.

 3. Vormbaarheid: Hoewel de 2024-aluminiumlegering een uitstekende sterkte biedt, is het belangrijk op te merken dat deze minder vormbare is in vergelijking met sommige andere aluminiumlegeringen.Het wordt meestal gebruikt in toepassingen waar hoge sterkte een prioriteit heeft boven uitgebreide vormvereisten.

 4. Anodiserend potentieel: de aluminiumlegering 2024 heeft een goed anodiserend potentieel, waardoor beschermende en decoratieve coatings kunnen worden aangebracht.Anodisering kan de corrosiebestendigheid van de legering verbeteren en verschillende kleuropties bieden voor esthetische doeleinden.

 5. Niet-sweisbaar: Het is vermeldenswaard dat de 2024 aluminiumlegering niet-sweisbaar wordt beschouwd met behulp van conventionele lastechnieken.het kan worden samengevoegd met alternatieve methoden zoals wrijvingswelding of met behulp van gespecialiseerde vulmaterialen.

 6. Certificering en normen: de 0,5 mm dikke 2024 aluminiumlegerings spoel voor vliegtuigonderdelen wordt doorgaans vervaardigd in overeenstemming met de normen en specificaties van de industrie.Deze kunnen lucht- en ruimtevaartindustrie-normen omvatten, zoals die welke zijn vastgesteld door de FAA (Federal Aviation Administration) of andere relevante regelgevende instanties..

 7. Voor de aankoop van de 2024-aluminiumlegerings spoel is het raadzaam om te werken met gerenommeerde leveranciers die gespecialiseerd zijn in het leveren van materialen voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen.Deze leveranciers beschikken vaak over de deskundigheid en kwaliteitscontroleprocessen om de betrouwbaarheid en prestaties van de geleverde spoelen te waarborgen..

Op maat gemaakte verwerking 0,5 mm dikte 2024 aluminium spiraal voor vliegtuigonderdelen 0 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Broodje van de aluminiumrol Leverancier. Copyright © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Alle rechten voorbehoudena.